Beoordelingen van De Blauwe Engel Hengelo

Recente recensies van De Blauwe Engel Hengelo

4 sterren na 15 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, lekker warm en prima levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Aardappelen vond ik nu lekkerder dan de vorige keer (andere kruiden). Tot de volgende keer!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken aardappeltjes en patat waren slof. Sate had qua smaak pittiger gemogen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd eigenlijk! Wat ik wel miste was de optie om patatjes te bestellen bij een menu in plaats van gebakken aardappels en rijst. Maar de aardappels waren ook zeker lekker!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Na twee uur wachten maar naar de chinees gegaan. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Aanrader!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide keuze! We kregen onze bestelling later dan de aangegeven gewenste bezorgtijd. Één verpakking was kapot aan de onderkant (gaatjes in het bakje van het vlees). Het eten was goed van temperatuur en lekker. Persoonlijk niet zo’n fan van de kruiden van de aardappels. Porties waren prima! Ik ben benieuwd naar de rest.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ijs zijn ze vergeten mee te geven. 😞

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de website, supersnel geleverd en de spare ribs waren overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We konden de bestelling snel afhalen. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pasta's. Pesto/kip en bolognese met extra olijven en saus. Superlekker. Grote portie is ook echt groot. Wat een topper!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Bezorging was super. Ik had met de bezorger te doen. De regen kwam met bakken uit de lucht en er stond een sterke wind. 👌