Beoordelingen van De Blauwe Engel Hengelo

Recente recensies van De Blauwe Engel Hengelo

4 sterren na 43 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg droog. Twee keer eerder een bestelling gedaan. Toen wel lekker gegeten.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De satesaus mag wat dikker. Smaak was goed, maar te waterig. De sate zelf was van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote pasta gehad. Prima saus en alles goed warm thuis gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel snel maar wel warm en erg lekker

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer en zeker niet de laatste keer. Was weer heerlijk.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar! ??

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect... zowel de bezorging als de kwaliteit van het eten. Dus.... tot gauw. ☺

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom Top, heerlijke pasta en mooi op tijd bezorgd??

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten ... alleen jammer van de gebakken aardappelen .. die waren gefrituurd en niet gebakken zoals jullie dat eerder wel hadden ... verder prima

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee saté met gebakken aardappels en een extra portie friet besteld. Saté is lekker, mals en was goed warm (mocht ook wel, want wonen om de hoek). De aardappels daar in tegen waren niet te eten. Allereerst zijn dit 'gewone' aardappelschijfjes zoals je ze ook bij een shoarma tent krijgt, niet de 'gebakken aardappelen' die je verwacht als je besteld bij de Blauwe Engel. Daarnaast waren ze doordringt in vet en nog niet gaar van binnen. We zijn met dit zakje aardappels terug gegaan, maar de dame in de zaak wilde de discussie niet aan. 'Dit gebeurt wel vaker.' was de reactie. Ja dus? Daarom moeten wij dit maar accepteren? Enige optie; nieuwe aardappels bakken. Hiervoor bedankt aangezien wij inmiddels al gegeten hadden en niet alleen een portie aardappels gaan eten. Conclusie: Wij bestellen hier niet vaker gezien de kwaliteit en service. Tip: Doe er ook een klein bakje salade bij, al is het een bakje rauwkost, is toch net wat extra's die je mag verwachten bij 'de Blauwe Engel'.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snel bezorgd en rekening gehouden met de dieetwensen!! Was onze eerste bestelling bij jullie, zeker niet de laatste! Top! Bedankt!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! Wij zijn fan van de fruitsalade en toetjes. Maar ook de spareribs, schnitzel, kip of de gewone snacks zijn prima. Alleen de patat.... 2x bedteld en 2x echt niet te eten. Ik vries het maar weer in en bak het opnieuw met de airfryer want zo slap is het dat dat nog kan! Voortaan voor ons dus geen patat meer, dan kan ik beter al een zak zelf bakken. De broodjes lijken ons heerlijk maar bexorgen was vanaf 16:00 en broodjes tot 15:00 dus dat matcht niet. Warm vlees pinda mag van mij ook gewoon op de avond kaart. Maar al met al een aanrader voor iedereen!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt echt veel te lang. Dit was mijn 2e ervaring. Beide keren meer dan anderhalf uur moeten wachten. Eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een pasta carbonara besteld, dit was net soep en deed absoluut niet aan de verwachting. Ook een patat pulled pork besteld en deze was daarentegen heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, ruime porties en echt waar voor je geld. Enige minpunt is dat ze vergeten waren ons drinken te leveren. Deze stond wel op de bon.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pasta, veel te grote portie (luxeprobleem)

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op temperatuur smaakte goed en snel bezorgd.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat slecht! Verschrikkelijk zo slecht! Ik heb er foto’s van gemaakt en daar is de slechte kwaliteit en smaak al op te zien. Zowel de patat, varkenssate, aardappeltjes en de salade wat het echt allemaal verschrikkelijk slecht! Wij hebben het weg gegooid en wat lekkers besteld bij de Pepperpot.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed en lekker ! en snel bezorgd ook nog.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was erg lekker! Een flinke portie vonden we. Tip; ik vond de hoeveelheid groenten erg summier, hier had ik graag meer van terug gezien. Tevens waren we in de loop van de avond misselijk; mogelijk van het eten?

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stel je eigen pasta samen: Groot (+Tortellini Carne,+Tonno, tomatensaus rijkelijk gevuld met tonijn en rucola,+Tonijn,+Tonno,tomatensaus rijkelijk gevuld met tonijn en rucola)

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker, had niet anders verwacht Alleen jammer dat je KNOFLOOKSAUS krijgt, terwijl je PINDASAUS besteld hebt. De bezorging was prima.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, lekker warm en prima levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Aardappelen vond ik nu lekkerder dan de vorige keer (andere kruiden). Tot de volgende keer!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken aardappeltjes en patat waren slof. Sate had qua smaak pittiger gemogen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd eigenlijk! Wat ik wel miste was de optie om patatjes te bestellen bij een menu in plaats van gebakken aardappels en rijst. Maar de aardappels waren ook zeker lekker!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Na twee uur wachten maar naar de chinees gegaan. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Aanrader!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide keuze! We kregen onze bestelling later dan de aangegeven gewenste bezorgtijd. Één verpakking was kapot aan de onderkant (gaatjes in het bakje van het vlees). Het eten was goed van temperatuur en lekker. Persoonlijk niet zo’n fan van de kruiden van de aardappels. Porties waren prima! Ik ben benieuwd naar de rest.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ijs zijn ze vergeten mee te geven. ?

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de website, supersnel geleverd en de spare ribs waren overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We konden de bestelling snel afhalen. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pasta's. Pesto/kip en bolognese met extra olijven en saus. Superlekker. Grote portie is ook echt groot. Wat een topper!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Bezorging was super. Ik had met de bezorger te doen. De regen kwam met bakken uit de lucht en er stond een sterke wind. ?