Beoordelingen van De Blauwe Engel Hengelo

Recente recensies van De Blauwe Engel Hengelo

4 sterren na 82 reviews

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top! Als je graag in het restaurant eet, dan krijg je ook waar voor je geld als je thuis bestelt. Genoeg en lekker eten voor een betaalbare prijs. Dit gaan we nog weer vaker doen.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta van de blauwe engel is echt de beste "takeaway" die je kan krijgen. "Takeaway" is het verkeerde woord want de pasta van hun zou beter zijn naam krijgen in een restaurant. Zo goed is het. Thanks once again! :D

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petje af dat het eten heet in Borne aankwam. Helaas was de patat speciaal een gewone patat. We hebben hierover geen contact opgenomen, omdat de bestelling 20 minuten later dan aangegeven kwam en we ontzettende trek hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had champignons bijbesteld voor 3 euro omdat ik dit erg lekker vind bij de sate. Toen we de bezorging kregen, bleken deze niet meegeleverd. Ik heb direct gebeld en kreeg te horen dat het druk was en ze dit alsnog konden leveren, maar dat dit lang zou gaan duren omdat het erg druk was Ik gaf aan dit niet mijn probleem was omdat ik hier ook niets aan kan doen en er wel voor betaald had. Ik kreeg te horen dat er nu niks voor me gedaan kon worden. Vervolgens vroeg ik om een tegoedbon, maar er werd niet aan tegoedbonnen gedaan en als ik niet tevreden was, dat ik dit maar bij de beoordeling moest aangeven (waarvan akte). Ik heb beduusd opgehangen en heb een half uur later nogmaals gebeld of er dan misschien een B&J-ij gebracht kon worden. Dit was gelukkig wel mogelijk, maar ook niet op korte termijn. Hier mee akkoord gegaan en dit is diezelfde avond ook nog geleverd. Het was voor ons de eerste kennismaking met de Blauwe Engel, maar ik ben geschrokken van de service, klantgerichtheid en vo

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebakken aardappelen waren niet te warm en waren al meerdere malen opnieuw opgewarmd en enkele aardappelen nog vaker

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dramatische levering van 30 minuten te laat bleek de patat ook nog is droog en niet goed te zijn.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was kwartier te laat. Temperatuur was uitstekend en smaak ook. Verschil in prijs is er niet tussen rijst of aardappels erbij bij een gerecht, das wel jammer.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, grote porties (ook al bestel je een kleine patat ;) ) Vriendelijke bezorger die lekker zich zelf was, maakte nog een grapje wat ik zeer op prijs stel. Ook was het snel bezorgt als je kijkt naar hun werkzaamheden, zeker een aanrader!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen Vandaag was jammer. Geen ui en bacon bij het gehaktbal menu. Geen patat i.p.v. geb. Aardappelen. Geen lekkere uien en champignons bij de Mexicaanse wrap en geen tomatensaus. Al met al een kale bedoening. Ik heb gebeld, echter nalevering is het dan ook niet want dan heb je thuis je eten al op. volgende keer maar weer beter, want tot nu toe nog geen klachten gehad van onze engel

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte bezorg tijd met meer dan 45 minuten overschreden. Na de melding uw bestelling is onderweg, was de bezorger nog steeds niet aangekomen! Gebeld en kreeg als antwoord: de bezorger is onderweg. Ik heb gezegd dat als hij zolang onderweg is, zal het eten wel koud aankomen! Helaas was dit ook het geval! Weer gebeld en mijn klacht geuit, de medewerkster zou overleggen en mij de volgende dag terugbellen. U raad het al, men heeft nog steeds niet gebeld! Vandaar maar 1 ster, zeer slecht dus!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 besteld en tada 17.55 kwam men persoonlijk de bestelling leveren. Keurig verpakt / warm ...ruim voldoende en nette prijs kwaliteit verhouding...gaan we nog vaker doen!!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top saté!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was warm en ruim voldoende

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfekt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 varkenshaas saté besteld maar deze was niet lekker. Niet zoals we van jullie gewend zijn. Was een domper en heel erg jammer. Zullen dit niet weer gaan bestellen. De gebakken aardappelen en de rauwkost ware wel erg lekker

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had twee gyros schotels besteld maar het vlees was droog en taai. Wel heel veel gebakken aardappeltjes. Maar voor €17,50 euro per schotel had ik wel betere schotel verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles uitstekend. voor ons waren de porties wat te veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed, smakelijk en warm eten. De porties, kleine pasta en Mexicaanse wrap, waren royaal. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was nat en slap Snacks waren wel erg lekker.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:-)

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Pasta was heerlijk, salade iets te simpel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en super warm. En op de afgesproken tijd bezorgd.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en goed en lekker

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen pindasaus op de de saté. Heel raar. Verder heerlijk. Pasta was zalig!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg droog. Twee keer eerder een bestelling gedaan. Toen wel lekker gegeten.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De satesaus mag wat dikker. Smaak was goed, maar te waterig. De sate zelf was van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote pasta gehad. Prima saus en alles goed warm thuis gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel snel maar wel warm en erg lekker

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer en zeker niet de laatste keer. Was weer heerlijk.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar! ??

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect... zowel de bezorging als de kwaliteit van het eten. Dus.... tot gauw. ☺

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom Top, heerlijke pasta en mooi op tijd bezorgd??

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten ... alleen jammer van de gebakken aardappelen .. die waren gefrituurd en niet gebakken zoals jullie dat eerder wel hadden ... verder prima

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee saté met gebakken aardappels en een extra portie friet besteld. Saté is lekker, mals en was goed warm (mocht ook wel, want wonen om de hoek). De aardappels daar in tegen waren niet te eten. Allereerst zijn dit 'gewone' aardappelschijfjes zoals je ze ook bij een shoarma tent krijgt, niet de 'gebakken aardappelen' die je verwacht als je besteld bij de Blauwe Engel. Daarnaast waren ze doordringt in vet en nog niet gaar van binnen. We zijn met dit zakje aardappels terug gegaan, maar de dame in de zaak wilde de discussie niet aan. 'Dit gebeurt wel vaker.' was de reactie. Ja dus? Daarom moeten wij dit maar accepteren? Enige optie; nieuwe aardappels bakken. Hiervoor bedankt aangezien wij inmiddels al gegeten hadden en niet alleen een portie aardappels gaan eten. Conclusie: Wij bestellen hier niet vaker gezien de kwaliteit en service. Tip: Doe er ook een klein bakje salade bij, al is het een bakje rauwkost, is toch net wat extra's die je mag verwachten bij 'de Blauwe Engel'.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snel bezorgd en rekening gehouden met de dieetwensen!! Was onze eerste bestelling bij jullie, zeker niet de laatste! Top! Bedankt!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! Wij zijn fan van de fruitsalade en toetjes. Maar ook de spareribs, schnitzel, kip of de gewone snacks zijn prima. Alleen de patat.... 2x bedteld en 2x echt niet te eten. Ik vries het maar weer in en bak het opnieuw met de airfryer want zo slap is het dat dat nog kan! Voortaan voor ons dus geen patat meer, dan kan ik beter al een zak zelf bakken. De broodjes lijken ons heerlijk maar bexorgen was vanaf 16:00 en broodjes tot 15:00 dus dat matcht niet. Warm vlees pinda mag van mij ook gewoon op de avond kaart. Maar al met al een aanrader voor iedereen!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt echt veel te lang. Dit was mijn 2e ervaring. Beide keren meer dan anderhalf uur moeten wachten. Eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een pasta carbonara besteld, dit was net soep en deed absoluut niet aan de verwachting. Ook een patat pulled pork besteld en deze was daarentegen heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, ruime porties en echt waar voor je geld. Enige minpunt is dat ze vergeten waren ons drinken te leveren. Deze stond wel op de bon.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pasta, veel te grote portie (luxeprobleem)

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op temperatuur smaakte goed en snel bezorgd.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat slecht! Verschrikkelijk zo slecht! Ik heb er foto’s van gemaakt en daar is de slechte kwaliteit en smaak al op te zien. Zowel de patat, varkenssate, aardappeltjes en de salade wat het echt allemaal verschrikkelijk slecht! Wij hebben het weg gegooid en wat lekkers besteld bij de Pepperpot.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed en lekker ! en snel bezorgd ook nog.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was erg lekker! Een flinke portie vonden we. Tip; ik vond de hoeveelheid groenten erg summier, hier had ik graag meer van terug gezien. Tevens waren we in de loop van de avond misselijk; mogelijk van het eten?

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stel je eigen pasta samen: Groot (+Tortellini Carne,+Tonno, tomatensaus rijkelijk gevuld met tonijn en rucola,+Tonijn,+Tonno,tomatensaus rijkelijk gevuld met tonijn en rucola)

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker, had niet anders verwacht Alleen jammer dat je KNOFLOOKSAUS krijgt, terwijl je PINDASAUS besteld hebt. De bezorging was prima.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, lekker warm en prima levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Aardappelen vond ik nu lekkerder dan de vorige keer (andere kruiden). Tot de volgende keer!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken aardappeltjes en patat waren slof. Sate had qua smaak pittiger gemogen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd eigenlijk! Wat ik wel miste was de optie om patatjes te bestellen bij een menu in plaats van gebakken aardappels en rijst. Maar de aardappels waren ook zeker lekker!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Na twee uur wachten maar naar de chinees gegaan. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Aanrader!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide keuze! We kregen onze bestelling later dan de aangegeven gewenste bezorgtijd. Één verpakking was kapot aan de onderkant (gaatjes in het bakje van het vlees). Het eten was goed van temperatuur en lekker. Persoonlijk niet zo’n fan van de kruiden van de aardappels. Porties waren prima! Ik ben benieuwd naar de rest.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ijs zijn ze vergeten mee te geven. ?

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de website, supersnel geleverd en de spare ribs waren overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We konden de bestelling snel afhalen. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pasta's. Pesto/kip en bolognese met extra olijven en saus. Superlekker. Grote portie is ook echt groot. Wat een topper!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Bezorging was super. Ik had met de bezorger te doen. De regen kwam met bakken uit de lucht en er stond een sterke wind. ?