Beoordelingen van De Blauwe Engel Hengelo

Recente recensies van De Blauwe Engel Hengelo

5 sterren na 274 reviews

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.Eten kwam goed warm aan bezorging was snel. 1 minpuntje De gebakken aardappeltjes mogen wel wat pittiger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Voldoende warm. Saté iets te droog, ribbetjes prima.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was uitstekend. De friet smaakte jammer genoeg niet goed gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen opmerking alles was prima.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was zoals altijd voortreffelijk. Ook de gebakken aardappeltjes waren prima. Wij misten alleen de spekjes door de aardappeltjes. Dit is altijd super lekker in het restaurant.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer heerlijk gegeten. De pasta was voortreffelijk

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ls, Eten was perfect, alles valt ons op dat de 4 sparerips er eingelijk maar drie zijn. Zaten twee hele kleinjes tussen van maar 4 botjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappels en salade waren lekker. Aardappels waren ook nog lekker warm. Het vlees: koud, zuur van smaak, geen smaak qua kruiden. Hebben we weg moeten gooien.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Keurig op tijd ook..voor herhaling vatbaar!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en werd keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, sneller dan ze aangaven. Top! Niet de kwaliteit die ik gewend ben van de Blauwe Engel. De pasta iets te lang gekookt, de friet te lang in de olie of te oude olie, de wrap was niet netjes gerold en de vulling smaakte naar champignonsaus voor op de schnitzel, niet lekker met kip en in een wrap. De schnitzel van mijn zoon had ook iets te lang opgestaan. Volgende gewoon weer het restaurant zelf voor mij.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima, warme maaltijd en ook erg lekker. De communicatie en bezorging is duidelijk

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne afhandeling en fijne bezorging

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verandering maar eens de sate laten bezorgen. En we hebben wederom heerlijk genoten. De sate vd blauwe engel is gewoon klasse!!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sparerips

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekker. Waar voor je geld. En geeft je nog een goed gevoel ook. Love you bleu angel

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Pasta was erg lekker, spareribs lekker en alles was nog erg warm! Bezorging in Borne.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en prima op temperatuur

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en goede lekkere warme maaltijd, zoals gewend van de Blauwe Engel.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling is snel bezorgt. Het eten was lekker.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk de hamburgers en schnitzel die we besteld hadden. 👍

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

smaakvol gegeten en voldoende van alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich tevreden,alleen aardappeltjes waren niet meer warm bij aankomst

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer Top , bestelling duurde wel weer lang , verder prima tevreden 👍👊🥐

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect beetje blauwe engel thuis 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd met bezorging, uitermate vriendelijke bezorger, het eten was zorgvuldig verpakt en nog goed warm. Het eten zelf was heerlijk, we hebben genoten van thuis 'uit eten'. Dit is voor herhaling vatbaar, super dat jullie op deze manier mensen toch laten genieten van jullie menu's.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed warm aan geleverd. Smaakte prima.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk,

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel lekker gegeten! Aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en bezorgd op de ingestelde tijd echt top 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, erg lekker. En op tijd. Zeer om aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en als altijd van goede kwaliteit! Toppers!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette bezorging. Lekker eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en precies op tijd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak gegeten bij de blauwe engel en prima eten. Voor de eerste keer online besteld en slecht , slechte presentatie , kwaliteit minimaal. Bedrag veel te hoog. Erg jammer

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging ok. In verhouding veel gebakken aardappels ten opzichte van de hoeveelheid rauwkost. Dit mag van mij wel iets meer. De heekfilet was erg lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor mijn ouders ( Fam. Geerdink) op Moederdag eten laten bezorgen als cadeau. De zalm was erg lekker, maar de biefstuk was een beetje taai (terwijl medium was besteld). Het zag er netjes en verzorgd uit en was goed warm. De bezorging was wat aan de late kant. Maar dat is natuurlijk ook lastig rond spitsuur. Netjes dat ik een mailtje kreeg op het moment dat de bestelling onderweg was. Wie weet met Vaderdag weer, mits de biefstuk dan wel medium is. Birgit@esmeijer.eu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Prima verzorgd en keurig op tijd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes op tijd bezorgd. Het was nog goed warm, zelfs heel warm. De kwaliteit en de smaak waren ook goed. Alleen even de goede saus bij de Schnitzel, ipv pinda saus. Een vergissing zullen we maar zeggen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel smakelijk, echter om 18.45 uur besteld met als bezorgtijd zo snel mogelijk, daarna een mail met bezorgtijd 20.15 uur. Dat vonden wij al laat. Uiteindelijk werden we om 20.30 uur gebeld dat de bestelde pasta nog gekookt moest worden of we moesten met een andere soort genoegen nemen. Dat hebben we gedaan. 20.50 uur werd het pas bezorgd. Ronduit slecht. Een belletje vooraf met de melding dat het zo druk was zou niet overbodig zijn geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas moet ik een negatieve reactie geven het eten wat we besteld hadden was koud toen we thuis kwamen en was niet lekker, terwijl we maar een paar honderd meter van het ophaalpunt wonen. Moet er wel voor betalen, is niet voor herhaling vatbaar. Gerard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 15 min later gepland. We hadden aardappel besteld maar we kregen frietjes. Bij de andere bestelling kregen we geen aardappelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees wat wij besteld hadden was erg goed, echter de aardappels waren slap en sommigen niet gaar. Hopen dat we snel weer bij jullie zelf kunnen eten, want dan is het eten altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begrijp dat het druk was.bestel tijd was 18.00 levertijd was 18.42 waardoor het eten lauw was...Dat het overal druk was kan geen excuus zijn.. Niets aan te doen wel jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar komen eten is beter, maar dit is een goed alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling arriveerde 3 kwartier na de afgesproken tijd. De varkenhaassaté was te ver door gegaard en daardoor niet mals. De pasta had te weinig smaak en de extra bestelde pancetta en rucola toppings waren moeilijk te ontdekken. De friet en gebakken aardappeltjes waren slof en de pulled pork op de friet was kurkdroog. Tenslotte de bitterballen, deze waren te lang gebakken en bevatten droge harde stukjes vlees. Al met al wat het erg teleurstellend en niet wat wij er van verwacht hadden. Wij kennen de Blauwe Engel maar deze keer was het Blauwe Engel onwaardig. De salade, de satésaus en het bakje ijs waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 1 minuut verschil in tijd hebben wij twee bestellingen gedaan die tegelijk werden bezorgd maar waarvoor we wel 2 keer bezorgkosten moesten betalen. Erg jammer.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer erg lekker gegeten en prima bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke penne met een goed gevulde tonno saus, portie mag voir mij wel twee keer zo groot 😁😁

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gebeld dat het iets later werd. Eten smaakte prima, wel snel dat het afkoelde.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwamen al regelmatig voor een daghap. Nu voor het eerst online besteld. Het was super, alles goed warm en heerlijk van smaak. Gaan we zeker vaker doen. Complimenten

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees te vet en saus te dun en minimaal

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta die we besteld hadden was prima maar de pulled pork met frites daarvan waren de frites niet erg gaar. En doordat het vlees erop lag werd de frites ook nog eens erg slap. Dus tip: vlees serveren naast de frites. Het vlees daarintegen was HEERLIJK!!! BEZORGING prima op tijd en maaltijden waren super warm.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid. waren zeer tevreden.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘t Was goed.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Correcte bezorging. Fijn dat je voor een persoon kunt bestellen en niet aan een minimum bedrag gebonden bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, smaakte heerlijk en op het gevraagde tijdstip bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje later dan gepland maar heerlijk gegeten. Kwaliteit erg goed en eten is warm bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker gegeten en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was enigszins laf van smaak, mag best wat smakelijker, en krokanter. b.v. die ribbs van de Pepperpot, vind ik persoonlijk smakelijker. . Gezien de corona crisis, gun ik het liefst aan Ferry. Maar er is nog iets te verbeteren. Ook verpakking ingerold in Aluminium folie..daagt niet uit. Warm houd EPS schuimbox is m.i. een betere en wat aantrekkelijker optie.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer de helft van de bestelling vergeten te brengen. tot 2 keer toe moet De Blauwe Engel terugkomen om de rest van de bestelling na te brengen. Dit is niet de eerste keer, maar voor ons wel de laatste keer.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig lekker en ook warm, dit terwijl we in Delden wonen . Zeer aan te bevelen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, Ook erg prettig dat je een mail krijgt dat de bezorger onderweg is. Hopelijk snel weer in Blauwe Engel eten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

70 minuten wachttijd bezorgen. Gebeld of ik het alsnog kon ophalen, zeer onvriendelijke dame die zei dat ophalen ook pas over 50 minuten kon. Het eten was lauw. Broodje droog. Patat niet lekker. Het heeft niet gesmaakt. Prijs kwakiteit verhouding slecht. Nooit weer.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en betaling online gaan snel en goed, bezorger was exact optijd, nette en vriendelijke jongeman. Maaltijd in een goede bewaarbox en geweldig op temperatuur. Smaak en porties zoals we gewend zijn van de Blauwe Engel! Top gegeten, top service! Voor herhaling vatbaar.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was opnieuw een feestmaal. Heerljk.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd. Compliment aan de kok.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wederom voortreffelijk en keurig op tijd geleverd, klasse. Dit is zeker niet de laatste bestelling

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk eten. 5 sterren.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een genot om met deze maaltijd ons jubileum te vieren! Mooie grote porties en super lekker! Voor ons nu onze favoriete bezorg restaurant

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag zeg,, Vorige keren pasta besteld was dikke prima. Maar wat vandaag gebracht was, was erg onvoldoende. Ik zal geen recensie op facebook zetten. Maar deze waterige drap zonder smaak hoef je volgende keer niet meer te brengen. Groet Chris

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten. Bezorging op tijd en correct

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten bij de blauwe engel is lekker, en nu het daar niet kan is de bezorgservice een erg goed alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekkere maaltijd, vlot in huis.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was niet warm. Gevraagd om de maaltijdsalade te leveren zonder saus werd niet gehonoreerd. In vergelijking tot wat wij gewend zijn bij de Blauwe Engel een teleurstelling.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging en heerlijk eten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wrap was echt veel te pittig en te kruidig. Heb hem maar voor de helft op gegeten en daarna kreeg ik het niet meer weg. Erg jammer. De rest smaakte wel erg goed.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Professionele website, prima gerechten die echt warm thuis worden aangeleverd. Een aanrader voor als je in deze tijd van thuis blijven geen zin hebt om zelf te koken. En je helpt de lokale horeca (een klein beetje) om door deze moeilijke tijden te komen. Gaan we vaker doen!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegetenen 👍 top service, op de afgesproken tijd geleverd!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en snelle bezorging! Echt een aanrader!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk en zalm waren gewoon goed! ook de bezorger was er precies op het gevraagde tijdstip. Goed werk in deze tijd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar voor een niet zo grote eter echt veel te veel (voor de gebakken aardappeltjes... heb het niet gewogen, maar was vast wel een kilo!). Misschien zouden jullie kunnen overwegen te splitsen in grote en kleine porties? Zeker veel ouderen eten echt veel minder dan de gewone gezonde hollandse jongeman...

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling op tijd geleverd en het smaakte erg goed!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker warm en op tijd bezorgd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het spareribs menu en sate van de haas en het smaakte heerlijk. Bezorging was ook prima!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op eerste paasdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Teleurstellend sorry Verse Friet wat helaas niet het geval was. Hamburger broodje droge meuk vol met mayonaise.. Niet opgegeten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was heerlijk ! De patat was niet gaar , en veel te vroeg uit t vet gehaald , en geel niet bruin !

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta met tonijn. Snelle bezorging.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd. In deze tijd ook nog precies op tijd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, zelfde kwaliteit als je bij de blauwe engel zelf eet

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top 👍 prijs kwaliteit en bezorging ook top

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima op tijd, het eten was warm en lekker. Prima optie om in deze coronatijd toch feestelijk te eten.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed op temperatuur en smaak. De porties gebakken aardappelen hadden voor ons wel kleiner mogen zijn. Bezorging was ruim binnen de tijdmarges die je hierop mag verwachten

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Van een lekkere maaltijd genoten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was goed, gevraagd of er friet bij kom ipv aardappels. En nu waren deze net niet gaar. Salade had voor ons veel te veel saus. Saté was prima. Het was voldoende maar voor ons niet weer. (bezorgen bedoel ik dan; eetcafé is altijd prima)

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon smakelijk. Top. Een aanrader.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alsof wij bij De Blauwe Engel zaten te eten, het was heerlijk en prima verzorgd.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak service en levering top

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was goed. Gebakken aardappelen donkerbruin en vettig. Patat daarentegen bleek. Jammer aangezien dit bij de blauwe engel zelf altijd wel goed voor elkaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker zoals altijd . doen wij vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat het kan: “thuis-uit-eten”. Kwaliteit van de spareribs was heel goed. De bezorging uitstekend: heel correct even gebeld dat het wat later werd. Top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd. Het eten was goed en lekker, zoals we gewend zijn van De Blauwe Engel !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch uit eten in je eigen huis! Het was heerlijk en de bezorging was top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijden missen we natuurlijk ons favoriete eetcafé. Dan gaan we gewoon bestellen en halen we de Blauwe Engel bij ons thuis. Service is gewoon goed en de saté als altijd heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vlees was goed, alleen was mijn schnitzel lauw, erg jammer. Rauwkost apart bijvoegen, was ook lauw.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van uit-eten gekozen voor thuis-eten. We hebben ons eten laten bezorgen door de blauwe engel. Helemaal top ! Een klassieke win-win. De horeca toch omzet in deze tijd en wij heerlijk (en makkelijk) gegeten. Aanrader in deze tijd 👍

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals als altijd prima service. De kleine porties zijn meer dan genoeg voor 1 persoon en het eten is van zeer goede kwaliteit.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Het smaakte heerlijk, alleen zou het misschien beter zijn om alle warme gerechten in een aluminiumfoliebakje te serveren. Nu was de gehaktbal met uien prima op temperatuur, maar waren de spareribs en de aardappels niet helemaal warm.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld ! Bezorger was nog eerder dan gedacht. Zelfgemaakte kroket???

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten, snel gebracht en voor een nette prijs. Aanrader!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd, kwamen ze met warm eten. Het was voor ons een klein beetje uit eten, maar dan thuis. Een aanrader!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, heerlijk warm en op afgesproken tijd en ... heel lekker bereid. Gewoon 'thuis dineren'. Prima!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit Is een aanrader En in deze tijd toch een idee dat je uit eten bent

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Het werd goed warm en veilig aangeleverd. Als deze toestand nog lang gaat duren bestellen we zeker vaker.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo te zien was het erg druk, maar ondanks dat was het eten prima. We hadden pittige spareribs en gehaktbal uit eigen keuken. En daarbij een (over)volle zak gebakken aardappels. Alles smaakte heerlijk en de bal vind ik echt een aanrader. Wat ons betreft was de helft van de gebakken aardappelen al genoeg geweest.... Ook de beloofde aflevertijd werd waar gemaakt. Vooral in deze (Corona)tijd een pluim waard.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Zoals het hoort. Zou het zo weer bestellen.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd. Heerlijke maaltijd heekfilet! Prima

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Zowel smaak als warmte waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Grote porties en heerlijk warm. Chapeau

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, het vlees kon iets warmer. Maar over het geheel was het goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Was heerlijk. We werden gebeld dat het wat later werd als 18.00 uur. Heel netjes. Om 18.05 uur werd er bezorgd. Een kleine opmerking; ik had wat brood wel lekker gevonden bij de salade. Misschien een idee?

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top. Lekker warm. Genoeg en we doen het zeker vaker.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de saus champignons en ui bij de bestelling. Verder erg lekker en goed geregeld

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis alleen mijn cappuccino als "dessert" 😉

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, levering strak op tijd

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmaakt , prima op temperatuur ! Smaakt naar meer! Thnks!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vlot bezorgd. Kwaliteit goed, net als wanneer je bij de blauwe engel zelf eet. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, voldoende en lekker eten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker saté varkenshaas met gebakken aardappelen. Toch nog een beetje gevoel dat we uit eten zijn en goed voor de plaatselijke horeca in deze barre tijden. Gaan we vaker doen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen mogelijkheid was om frites er bij te bestellen. Aardappeltjes iets warmer verpakken.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

;-)

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal sterren is hier niet te wijzigen!!!!!!!!! Aantal sterren wel laten bepalen door klant Aardappelen zijn gefrituurd en taai ipv heerlijk gebakken Eten prima en smakelijk Vr gr Bw

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse, ga zo door!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend vervelend dat een dinerbon niet ingeleverd kan worden bij een afhaal bestelling. We hadden helemaal zin aan het eten. Fijn dat ik hierover gebeld werd voordat ik aan de deur stond, maar wel erg vreemd dat de bon niet ingeleverd kan worden (dit staat niet op de bon).

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak erg tevreden maar viel dit keer tegen

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top! Als je graag in het restaurant eet, dan krijg je ook waar voor je geld als je thuis bestelt. Genoeg en lekker eten voor een betaalbare prijs. Dit gaan we nog weer vaker doen.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta van de blauwe engel is echt de beste "takeaway" die je kan krijgen. "Takeaway" is het verkeerde woord want de pasta van hun zou beter zijn naam krijgen in een restaurant. Zo goed is het. Thanks once again! :D

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petje af dat het eten heet in Borne aankwam. Helaas was de patat speciaal een gewone patat. We hebben hierover geen contact opgenomen, omdat de bestelling 20 minuten later dan aangegeven kwam en we ontzettende trek hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had champignons bijbesteld voor 3 euro omdat ik dit erg lekker vind bij de sate. Toen we de bezorging kregen, bleken deze niet meegeleverd. Ik heb direct gebeld en kreeg te horen dat het druk was en ze dit alsnog konden leveren, maar dat dit lang zou gaan duren omdat het erg druk was Ik gaf aan dit niet mijn probleem was omdat ik hier ook niets aan kan doen en er wel voor betaald had. Ik kreeg te horen dat er nu niks voor me gedaan kon worden. Vervolgens vroeg ik om een tegoedbon, maar er werd niet aan tegoedbonnen gedaan en als ik niet tevreden was, dat ik dit maar bij de beoordeling moest aangeven (waarvan akte). Ik heb beduusd opgehangen en heb een half uur later nogmaals gebeld of er dan misschien een B&J-ij gebracht kon worden. Dit was gelukkig wel mogelijk, maar ook niet op korte termijn. Hier mee akkoord gegaan en dit is diezelfde avond ook nog geleverd. Het was voor ons de eerste kennismaking met de Blauwe Engel, maar ik ben geschrokken van de service, klantgerichtheid en vo

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebakken aardappelen waren niet te warm en waren al meerdere malen opnieuw opgewarmd en enkele aardappelen nog vaker

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dramatische levering van 30 minuten te laat bleek de patat ook nog is droog en niet goed te zijn.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was kwartier te laat. Temperatuur was uitstekend en smaak ook. Verschil in prijs is er niet tussen rijst of aardappels erbij bij een gerecht, das wel jammer.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, grote porties (ook al bestel je een kleine patat ;) ) Vriendelijke bezorger die lekker zich zelf was, maakte nog een grapje wat ik zeer op prijs stel. Ook was het snel bezorgt als je kijkt naar hun werkzaamheden, zeker een aanrader!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen Vandaag was jammer. Geen ui en bacon bij het gehaktbal menu. Geen patat i.p.v. geb. Aardappelen. Geen lekkere uien en champignons bij de Mexicaanse wrap en geen tomatensaus. Al met al een kale bedoening. Ik heb gebeld, echter nalevering is het dan ook niet want dan heb je thuis je eten al op. volgende keer maar weer beter, want tot nu toe nog geen klachten gehad van onze engel

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte bezorg tijd met meer dan 45 minuten overschreden. Na de melding uw bestelling is onderweg, was de bezorger nog steeds niet aangekomen! Gebeld en kreeg als antwoord: de bezorger is onderweg. Ik heb gezegd dat als hij zolang onderweg is, zal het eten wel koud aankomen! Helaas was dit ook het geval! Weer gebeld en mijn klacht geuit, de medewerkster zou overleggen en mij de volgende dag terugbellen. U raad het al, men heeft nog steeds niet gebeld! Vandaar maar 1 ster, zeer slecht dus!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 besteld en tada 17.55 kwam men persoonlijk de bestelling leveren. Keurig verpakt / warm ...ruim voldoende en nette prijs kwaliteit verhouding...gaan we nog vaker doen!!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top saté!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was warm en ruim voldoende

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfekt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 varkenshaas saté besteld maar deze was niet lekker. Niet zoals we van jullie gewend zijn. Was een domper en heel erg jammer. Zullen dit niet weer gaan bestellen. De gebakken aardappelen en de rauwkost ware wel erg lekker

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had twee gyros schotels besteld maar het vlees was droog en taai. Wel heel veel gebakken aardappeltjes. Maar voor €17,50 euro per schotel had ik wel betere schotel verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles uitstekend. voor ons waren de porties wat te veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed, smakelijk en warm eten. De porties, kleine pasta en Mexicaanse wrap, waren royaal. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was nat en slap Snacks waren wel erg lekker.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:-)

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Pasta was heerlijk, salade iets te simpel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en super warm. En op de afgesproken tijd bezorgd.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en goed en lekker

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen pindasaus op de de saté. Heel raar. Verder heerlijk. Pasta was zalig!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg droog. Twee keer eerder een bestelling gedaan. Toen wel lekker gegeten.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De satesaus mag wat dikker. Smaak was goed, maar te waterig. De sate zelf was van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote pasta gehad. Prima saus en alles goed warm thuis gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel snel maar wel warm en erg lekker

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer en zeker niet de laatste keer. Was weer heerlijk.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar! ??

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect... zowel de bezorging als de kwaliteit van het eten. Dus.... tot gauw. ☺

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom Top, heerlijke pasta en mooi op tijd bezorgd??

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten ... alleen jammer van de gebakken aardappelen .. die waren gefrituurd en niet gebakken zoals jullie dat eerder wel hadden ... verder prima

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee saté met gebakken aardappels en een extra portie friet besteld. Saté is lekker, mals en was goed warm (mocht ook wel, want wonen om de hoek). De aardappels daar in tegen waren niet te eten. Allereerst zijn dit 'gewone' aardappelschijfjes zoals je ze ook bij een shoarma tent krijgt, niet de 'gebakken aardappelen' die je verwacht als je besteld bij de Blauwe Engel. Daarnaast waren ze doordringt in vet en nog niet gaar van binnen. We zijn met dit zakje aardappels terug gegaan, maar de dame in de zaak wilde de discussie niet aan. 'Dit gebeurt wel vaker.' was de reactie. Ja dus? Daarom moeten wij dit maar accepteren? Enige optie; nieuwe aardappels bakken. Hiervoor bedankt aangezien wij inmiddels al gegeten hadden en niet alleen een portie aardappels gaan eten. Conclusie: Wij bestellen hier niet vaker gezien de kwaliteit en service. Tip: Doe er ook een klein bakje salade bij, al is het een bakje rauwkost, is toch net wat extra's die je mag verwachten bij 'de Blauwe Engel'.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snel bezorgd en rekening gehouden met de dieetwensen!! Was onze eerste bestelling bij jullie, zeker niet de laatste! Top! Bedankt!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! Wij zijn fan van de fruitsalade en toetjes. Maar ook de spareribs, schnitzel, kip of de gewone snacks zijn prima. Alleen de patat.... 2x bedteld en 2x echt niet te eten. Ik vries het maar weer in en bak het opnieuw met de airfryer want zo slap is het dat dat nog kan! Voortaan voor ons dus geen patat meer, dan kan ik beter al een zak zelf bakken. De broodjes lijken ons heerlijk maar bexorgen was vanaf 16:00 en broodjes tot 15:00 dus dat matcht niet. Warm vlees pinda mag van mij ook gewoon op de avond kaart. Maar al met al een aanrader voor iedereen!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt echt veel te lang. Dit was mijn 2e ervaring. Beide keren meer dan anderhalf uur moeten wachten. Eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een pasta carbonara besteld, dit was net soep en deed absoluut niet aan de verwachting. Ook een patat pulled pork besteld en deze was daarentegen heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, ruime porties en echt waar voor je geld. Enige minpunt is dat ze vergeten waren ons drinken te leveren. Deze stond wel op de bon.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pasta, veel te grote portie (luxeprobleem)

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op temperatuur smaakte goed en snel bezorgd.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat slecht! Verschrikkelijk zo slecht! Ik heb er foto’s van gemaakt en daar is de slechte kwaliteit en smaak al op te zien. Zowel de patat, varkenssate, aardappeltjes en de salade wat het echt allemaal verschrikkelijk slecht! Wij hebben het weg gegooid en wat lekkers besteld bij de Pepperpot.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed en lekker ! en snel bezorgd ook nog.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was erg lekker! Een flinke portie vonden we. Tip; ik vond de hoeveelheid groenten erg summier, hier had ik graag meer van terug gezien. Tevens waren we in de loop van de avond misselijk; mogelijk van het eten?

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stel je eigen pasta samen: Groot (+Tortellini Carne,+Tonno, tomatensaus rijkelijk gevuld met tonijn en rucola,+Tonijn,+Tonno,tomatensaus rijkelijk gevuld met tonijn en rucola)

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker, had niet anders verwacht Alleen jammer dat je KNOFLOOKSAUS krijgt, terwijl je PINDASAUS besteld hebt. De bezorging was prima.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, lekker warm en prima levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Aardappelen vond ik nu lekkerder dan de vorige keer (andere kruiden). Tot de volgende keer!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken aardappeltjes en patat waren slof. Sate had qua smaak pittiger gemogen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd eigenlijk! Wat ik wel miste was de optie om patatjes te bestellen bij een menu in plaats van gebakken aardappels en rijst. Maar de aardappels waren ook zeker lekker!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Na twee uur wachten maar naar de chinees gegaan. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta. Aanrader!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide keuze! We kregen onze bestelling later dan de aangegeven gewenste bezorgtijd. Één verpakking was kapot aan de onderkant (gaatjes in het bakje van het vlees). Het eten was goed van temperatuur en lekker. Persoonlijk niet zo’n fan van de kruiden van de aardappels. Porties waren prima! Ik ben benieuwd naar de rest.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ijs zijn ze vergeten mee te geven. ?

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de website, supersnel geleverd en de spare ribs waren overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We konden de bestelling snel afhalen. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pasta's. Pesto/kip en bolognese met extra olijven en saus. Superlekker. Grote portie is ook echt groot. Wat een topper!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Bezorging was super. Ik had met de bezorger te doen. De regen kwam met bakken uit de lucht en er stond een sterke wind. ?