Beoordelingen van De Blauwe Engel Hengelo

Recente recensies

5.0
Snollebolleke
vandaag

De hamburgers waren niet warm en de friet was niet bijzonder. Ook werd de bestelling veel vroeger afgeleverd dan het afgesproken tijdstip

Ann
gisteren

Met stip op nummer 1, altijd warm bezorgd in Delden en de pasta voor twee met gamba’s is overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Igno
28 november 2021

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, ook bij de Blauwe Engel. Hoe je deze vervolgend oplost, daar gaat het om. We krijgen 2 van de 3 bestelde menu's en natuurlijk kom je daar pas achter als de bezorger al weer weg is. Een telefoontje en 20 minuten later werd het ontbrekende menu nageleverd. Wij hebben de eerste 2 menu's verdeeld en genoten van de geleverde kwaliteit. Een 10 met een griffel voor de snelle en correcte oplossing. Wij blijven trouwe klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Meijer
27 november 2021

Rauwkost was minimaal en te waterig. Rest zoals altijd prima.

Johan Knippenborg
26 november 2021

Voor de zoveelste keer makkelijk besteld, op afgesproken tijdstip bezorgd en weer heerlijk genieten van het klaargemaakte eten. Ga zo door team Blauwe Engel!

HengeloCity
26 november 2021

Delicious food Perfectly in time Friendly service

Rozeman
16 november 2021

Gerechten waren te veel afgekoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
14 november 2021

Altijd weer bijzonder lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
13 november 2021

Na een kleine fout heeft Ferry het goed opgelost. En eten was zoals gewend erg lekker en warm.

Ann
5 november 2021

Wederom heerlijk

Jelt
31 oktober 2021
René
31 oktober 2021

Heerlijke malse Schnitzel. Wij hadden er frietjes bij besteld. Verpakt in duurzaam karton. Complimenten voor Blauwe Engel dat ze geen plastic gebruiken! Disposables van papierkarton en recyclebaar aluminium!

Linda oltwater
28 oktober 2021

Eten was niet vreten was zo in prullenbak beland

marco
27 oktober 2021
Wim
24 oktober 2021

Heel lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
24 oktober 2021

Snitzel was lekker, jammer dat er alleen keuze is uit gebakken aardappeltjes. Maatlijd salade geitenkaas heel erg klein en sober voor 12 euro., voor dat bedrag verwacht je meer. Bezorging heel erg snel, maar was na 19:30 besteld.

Helen
22 oktober 2021
Felice
21 oktober 2021

Warm, heerlijk en voldoende. Ik vind het fijn als ik niets hoef weg te gooien, omdat het te veel is. Vind het ook erg fijn wanneer je gebeld word, wanneer er vertraging optreedt. Dus dank je wel.

Marie
18 oktober 2021
Henk
17 oktober 2021

Bestelling snel en warm afgeleverd. Ook de communicatie was perfect. En het belangrijkste het eten was echt lekker.

Knol
17 oktober 2021

Het was erg lekker!!!!!!!

Scheffer
16 oktober 2021
Mvdh
11 oktober 2021

Ook vriendelijke bezorger!

JPR
10 oktober 2021

Stipt op tijd en de hamburger was top! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
10 oktober 2021

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi
7 oktober 2021

Uitstekend

Michael
5 oktober 2021
Jv
29 september 2021

Totaal niet wat we hadden verwacht van een pasta pesto pollo. Al eerder bestelden we een pasta pesto voor 1 persoon en was toen echt lekker. Deze pasta was daarentegen niet romig, smaakte niet naar pesto en was erg droog voor een verse pasta. De frietjes die we er bij hadden besteld waren prima.

Pierik
28 september 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. En netjes op tijd geleverd.

Schepers
24 september 2021

Snelle bezorging, eten was goed warm en zeer smakelijk. Ik ben erg blij dat jullie rekening kunnen houden met allergenen die uitgesloten moesten worden. Als ik 1 klein puntje mag vermelden. De bestelling was voor een kogelbiefstuk menu en niet voor een kogelbiefstuk menu naturel. Dus helaas waren er geen gebakken champignons en uitjes. Ik kan me voorstellen doordat de beschrijving op de website zo minimaal van elkaar afwijkt, dat dit op de orderbon ook niet altijd duidelijk is. Maar we gaan zeker vaker een bestelling plaatsen, omdat het goed bevallen is.

Mike van Onselen
21 september 2021

Zoals altijd heerlijk eten. Super malse tournedos en de pasta was ook weer voortreffelijk. Her eten was er vlot en warm. Dus chapeau 👌

Een vaste klant😉
21 september 2021

Top!

Kelly
13 september 2021

Het eten (de burger en sate) waren koud. Ook zat er echt veelste veel saus op de burger en was de burger sappig in de negatieve zin. Viel erg tegen!

René
13 september 2021

Heerlijke malse sate spies 2x! Frietjes apart verpakt en waren perfect afgebakken, garnering netjes apat verpakt. Netjes en duurzaam verpakt in speciale eco recycle verpakkingen!

Bart
11 september 2021

Smaakte top, snelle bezorging!

Tineke
10 september 2021

Het was heerlijk. Snel en goed warm. Precies wat we besteld hadden.

Ellen
10 september 2021

Kwaliteit is prima. Het enige jammere vind ik dat er geen keus is in de aardappelsoort. Nu gebakken aardappelen maar deze vond ik meer op een gekookte aardappel lijken.

Miriam Niele-Sanders
8 september 2021

De pasta carbonara had nauwelijks vulling en smaak. Geen 9 euro waard. Gelukkig smaakte de pasta Bolognese wat beter.

Hanneke
30 augustus 2021

Wederom heerlijk gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Analbers
29 augustus 2021

Goed eten veel keus en snelle bezorging

Igno
29 augustus 2021

In eerste instantie bleek 1 van de drie spare-rib menu’s niet compleet, de spare-ribs ontbraken. Gebeld met de Blauwe Engel en binnen 20 minuten werd een nieuw menu afgeleverd op de Hasseler Es, top geregeld Ik bestel zeker vaker!

Petra&Bjorn
28 augustus 2021

Top!!! We hebben heerlijk gegeten! Echt super dat je de kwaliteit uit het restaurant zo lekker thuis op de keukentafel kunt krijgen. Super nette service, keurige bezorging, super gegeten! Aanrader👍👍

Jannette Wendels
27 augustus 2021

Wij bestellen met enige regelmaat eten bij jullie en meestal is het echt goed. Deze keer kwam het eten één uur eerder, bij de pasta olijven en bosui besteld, zat er niet bij. Patat was lauw en zeker niet knapperig. Jammer, zijn we van jullie niet gewend.

Peter
24 augustus 2021

Eten en bezorging waren weer uitstekend. 😀👍

Herman Hulsegge
23 augustus 2021

Bestelling niet volledig afgeleverd mail gestuurd geen reactie gekregen dus voorlopig geen bestelling meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
21 augustus 2021

Zeer lekker en goed warm eten. Werd iets later bezorgd dan gepland, maar daar werden we netjes telefonisch van op de hoogte gebracht. Aanrader!

Vereijken
20 augustus 2021

Door de spaghetti bolonaize zaten ineens erwten en mais Nou dit lust ik dus echt niet.. En zat er voorheen nooit tussendoor.. Geen groenten oid.. Dus wel handig als dit vermeld staat als ingrediënt..

Eric Steins
19 augustus 2021

Eten was lekker.... maar 15 euro inc bezorgen voor een broodje met een hamburger en 3 gekookte aardappels is super duur en het niet waard!

Hanneke Mollink
29 juli 2021

We hebben gebakken aardappelen besteld en friet gekregen. Op de bestelbon stond ook gebakken aardappelen. Jammer dat dit niet overlegd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
25 juli 2021

Het was weer heerlijk en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Itsara
24 juli 2021

Heerlijke menu. Ik heb het van genoten. Ik zal zeker weer bestellen. En ik raad dit plek aan :)

Lotte Reekers
23 juli 2021

Pasta pesto: de garnering: -spinazie, -rucola, -cherry tomaten ontbraken?

Herman
21 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Reinders
19 juli 2021
De Beer
16 juli 2021

Salade Zalm is lekker, snelle bezorging

Rob
15 juli 2021

Top as usual en weer keurig op tijd👍👍👍

Frank Tanke
12 juli 2021

Wij hadden 3 biefstukjes besteld. Ze vroegen nog hoe u ze gebakken wilde hebben? Dus graag rood medium? En toen wij ze bezorgd kregen, waren deze wel erg door gebakken, droog, en vrij taai. Dat is dan wel weer jammer, wij houden rood of anders max max medium, maar dit niet. Voor de rest was het prima. De volgende keer beter, dan maar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
9 juli 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten!

Sylvia Schor
8 juli 2021

Bezorging zeer goed,was sneller dan gedacht. Saté is goed van smaak maar was helaas echt niet warm meer. De patat was nog wel wat warm.

Ilona
8 juli 2021

Er zit nog steeds geen consistentie in de bereiding (elke keer bestel ik hetzelfde en elke keer is het een verrassing welke variatie ik krijg). Ik vond de pasta dit keer wat flauw en ik had stukjes kip in plaats van pulled chicken. Ben benieuwd wat ik de volgende keer krijg :-)

Anoniem
8 juli 2021

Een aanrader!

Scholten Arthur
3 juli 2021
RVD
30 juni 2021

De zalm en aardappeltjes &frietjes waren prima. E'en van de twee bakjes salade was min of mee bedorven, nat, bruin en sliertig. Dat kun je iemand echt niet voorzetten

Martin
30 juni 2021

Had wel iets meer smaak aan mogen zitten!!

Bijl
27 juni 2021

Goede service en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
25 juni 2021

Dit is nu de derde keer dat ik dezelfde pasta heb besteld, maar elke keer is het toch anders. De ene keer pullled chicken, de andere keer blokjes kip. Het scheelt dat het elke keer heerlijk is en de bezorging megasnel. Ga hier zeker vaker bestellen.

Remco Nijhuis
23 juni 2021

Ik was in de veronderstelling dat ik pasta carbonara had besteld. Maar dat was niet het geval. Ik weet niet waar het fout is gegaan

Pjdejong
21 juni 2021

Goede bezorging. Goed eten. En als dingen niet goed gaan, lopen ze de benen uit het lijf om het in orde te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Jansen
21 juni 2021
Manon
21 juni 2021
Cindy
18 juni 2021

De spareribs zijn super en ook snel geleverd

Ronald Westerhof
17 juni 2021

2 heerlijke Pasta's afgehaald!

Marleen
16 juni 2021

Het eten was lekker. En de bezorging was vlot. Het is alleen jammer dat je de extra ingrediënten, die je bij de pasta besteld, in minimale hoeveelheden terug vindt in het gerecht

R. Lauffer
13 juni 2021

De bestelling was helaas niet compleet afgeleverd. Twee delen ontbraken. Een ervan is nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
13 juni 2021

Zo al altijd super lekker en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rogier
5 juni 2021

Zeer snel geleverd en alles was nog lekker warm 👍

Mevrouw Vos
30 mei 2021

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
30 mei 2021

Sate: lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

staijen
29 mei 2021

Ondaks dat wij in Delden wonen was het eten lekker warm thuis bezorgd dit was onze eerste keer dat wij via jullie hebben besteld maar dit is zeker voor herhaling vatbaar netjes op tijd geleverd aan huis

Rene
29 mei 2021

Harstikke lekker snitchel was geweldig

Beatrix
29 mei 2021

Top,mooi op tijd!! En was heel lekker,voor herhaling vatbaar!

Jeroen
29 mei 2021

Dienstverlening was nu erg slecht . Op de site staat afleveren vanaf 16u. Ik bestel het eten voor 1630u en wordt het eigenhandig verplaatst naar 17u zonder toelichting of mededeling. Het eten is uiteindelijk afgeleverd om 1715u!! Na bellen en vragen waar het eten blijft,zeer onvriendelijk bejegend en afgepoeierd. Enige uitleg was dat de bezorgers pas om 17u beginnen!?! Ik bestel bewust voor 1630u. Krijg ook geen enkele reactie terug. Heel teleurstellend...bestellen veelvuldig daar.

Wijnand nijmeijer
28 mei 2021

Top qualiteit. Heerlijk gegeten, lekker warm en snel geleverd.

Hans
26 mei 2021

Prima maaltijd, goed op temperatuur, op tijd geleverd.

N.v.t.
25 mei 2021

Vriendelijk personeel. Echter, door tekort aan personeel anderhalf uur moeten wachten.

Inge
24 mei 2021

Om 18.00 eten besteld, bezorging zou " zo spoedig mogelijk" volgen. In de mail die volgde zou t eten om 20.10 bezorgd worden, ...... das meer dan 2 uur later...... Om 20.00 telefonisch contact dat het bestelde eten op is en dus niet bezorgd kan worden..... Daar zit je dan 2 uur op te wachten. Heel slecht dus.

Gerrit
24 mei 2021

Door drukte iets later (telefonisch gemeld). Maar het smaakte weer voortreffelijk.

Tom kuiper
24 mei 2021

Heerlijk gegeten

Remco Nijhuis
23 mei 2021

Ik had graag via ideal willen betalen maar daar werd 25 ct transactie kosten voor in rekening gebracht. Waarom die in rekening werden gebracht is mij een raadsel. l Ik heb uit eindelijk mijn eten contant zonder extra kosten bij het afhalen betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Den Berg
23 mei 2021

Eten was geweldig.

Paulyne
22 mei 2021
Herman Hulsegge
22 mei 2021

Het was weer perfect.

Wouter
22 mei 2021

De bestelde maaltijden waren net als altijd heerlijk! Geen vijf sterren: Er zaten meerdere zwarte aangebrande aardappelen bij een menu, dit is iets wat niet mag gebeurde.

R Foppen
19 mei 2021

Heerlijk gegeten, warm, snelle bezorging!

H. Annink
16 mei 2021

Blij dat we op deze manier het lekkere eten kunnen nuttigen. Hopelijk tot gauw bij jullie te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
16 mei 2021
Vivian
16 mei 2021

Als altijd heel lekker en goede kwaliteit. Enthousiaste bezorging. Zalm was wat te zout dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rene
16 mei 2021

de maaltijdsalade met kogelbiefstuk was ons inziens wat aan de kleine kant voor €15,00 Biefstuk goed salade te klein.

Sylvia
15 mei 2021

HeerIjk gegeten en uitstekende service. Niets dan lof en we kijken reikhalzend uit naar het moment dat de deuren van de Blauwe Engel ook na zes uur weer open mogen!! Tot gauw!!!!

Marc
14 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Trees
14 mei 2021

Spaghetti carbonari😟 Rauwkost 🥲

Michel
13 mei 2021

het was warm, lekker en goed

MR
13 mei 2021

Het was goed! Volgende x even dekseltje mayonaise beter vastdrukken, dit zat los waardoor mayo ook buiten het bakje zat.

Ilona
12 mei 2021

Er was een ingrediënt niet op voorraad. Werd netjes gebeld, er werd een alternatief geboden en de bestelling werd alsnog op tijd geleverd. Prima!

Hannie de Groot
11 mei 2021

Het was heerlijk, de bezorging ook prima.

Bram
11 mei 2021

Maaltijd heerlijk warm en smaakte voortreffelijk.

Wim
11 mei 2021

Zoals altijd: erg lekker en prima verzorgd!

Fam. Kooyman
10 mei 2021

bestelling werd keurig op geplande tijd bij ons hotel afgeleverd, maaltijden zaten goed verpakt, waren goed warm en smaakten prima. De maaltijdsalade was heerlijk!!!

Harold
9 mei 2021

Top en snel geleverd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike van Onselen
9 mei 2021

Ondanks pas om 19.15 uur besteld, kregen we het om 20 uur bezorgd. En het was heerlijk. Top service 👍

Jan
8 mei 2021

Keurige bezorging en mooi op tijd. Kwaliteit was prima.

M Schurink
6 mei 2021
JPR
6 mei 2021

Top!

Debbie
5 mei 2021

Super lekker gegeten!! Erg vriendelijke bezorger, die super snel met de bestelling voor de deur stond!

Nanda
5 mei 2021
Danique
4 mei 2021

Pasta pesto met pulled chicken bleek pasta met een romige saus en grote stukken kip te zijn. Vorige keren zag het er anders uit. Dit noemt men geen pulled chicken.. Pasta was verder erg warm, dat was fijn.

Roy
4 mei 2021

Sneller geleverd dan verwacht. Het eten was goed. Had alleen een tikkeltje warmer morgen zijn

Terpstra
3 mei 2021

Helaas wisten wij niet dat bij de saté aardappeltjes werden gevoegd. We konden de friet/aardappeltjes helaas niet op want het was te veel. Verder heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
2 mei 2021

Kon de verleiding niet weerstaan: voor de zoveelste keer saté gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit v ommen
2 mei 2021

Het smaakte voortreffelijk helaas was deze keer de salade vergeten mee te leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
2 mei 2021
John Beck
2 mei 2021

Het eten was weer prima maar aan de koude kant..........!

Sjoerd
2 mei 2021

Warm en smaakte goed!

Mariska Prins
2 mei 2021

Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk. En precies op de bestelde tijd geleverd. Top!

Maaike
1 mei 2021

Eten was heerlijk. We hebben ervan gesmuld. Het enige dat we niet zo lekker vonden was de rauwkost. Te veel dressing op een klein bakje. Voor de rest dik in orde. Dank!

Van Veen
1 mei 2021

Goede kwaliteit en levering prima

K en A
1 mei 2021

We hebben, voor de 2e keer, heerlijk gegeten, alles was nog goed warm en de bezorging was prima. Door de drukte konden ze niet op de afgesproken tijd bezorgen en we werden daarover keurig gebeld dat het een kwartiertje later werd en dat was ook zo. Top geregeld !!

Sander
30 april 2021

Top geregeld weer. En boven alles nog lekker ook. Dikke pluim

Joop hembrecht
30 april 2021
Quinten
29 april 2021

Zeer vriendelijke bezorger en lekker eten.

Edwin Meijer
27 april 2021

Heerlijk eten, goed warm en precies op tijd bezorgd!

Visscher
27 april 2021

Perfecte 🚚

Spaai
27 april 2021

Het eten werd op tijd bezorgd en was lekker warm en het heeft echt heerlijk gesmaakt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JPR
27 april 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Art
27 april 2021

Beste friet van Hengelo!

Wim
27 april 2021

Iets te laat bezorgd, maar wel weer erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
27 april 2021

Goede prijs kwalieit en hoeveelheid. Exact op de afgesproken tijd aanwezig. Echt voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B van Dijk
26 april 2021
JPR
22 april 2021

Wederom top!

John Beck
21 april 2021

Heb voor 3 personen twee verschillende maaltijden besteld. Het was allemaal even smakelijk en prima op temperatuur. Dit was zeken niet de laatste bestelling....!! Met vriendelijke groet, John Beck

Maarten
20 april 2021

Lekkere grote porties eten!

Arie Withaar
19 april 2021

Gewoon goed en ook snel bezorgd

Wim
19 april 2021

Beroemd in heel Hengelo! Saté!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Althof
19 april 2021

Dag, Wat natuurlijk jammer was, was dat er een gedeelte van de bestelling ontbrak. Na een telefoontje werd deze snel na bezorgd maar samen eten lukt dan niet meer. De spareribs waren droog en minder goed gekruid dan we gewend waren. De rauwkost van het menu kwam bij de nabezorging, toen was het menu al op. De maaltijdsalade was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
18 april 2021

Goed op tijd, lekker warm en het heeft heerlijk gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
18 april 2021

Snelle accurate bezorging, vriendelijke bezorgmeneer, en het eten was op temperatuur en smaakte perfect. Complete maaltijd voor een mooie prijs. Ik zou het morgen zo weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul R
18 april 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
18 april 2021
Alferink
17 april 2021

Mooi de mail met verwachte bezorgtijd. Alles prima, warm en lekker. Bedankt. Groetjes uit Borne.

Andre
16 april 2021

Top, binnen kwartier bezorgd

Alex
13 april 2021

Heerlijke eten. Snelle bezorging

Jan ter Brake
12 april 2021

Top

Ezendam
12 april 2021

Mooi op tijd en het smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berlinda
11 april 2021

Snelle bezorging,en het was weer heerlijk. Bedankt allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.Huzink
10 april 2021

Was zeer goed!!!!

Wim Analbers
10 april 2021

Zeer smaakvol eten en precies op tijd geleverd. Top. Aanrader dus!!

Joop
10 april 2021

Super kwaliteit en precies op tijd

Saskia
10 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. De tournedos was perfect gegaard en de rosé was heerlijk koel! Dit gaan we zeker nog een keer bestellen.

LA
9 april 2021

Dit keer was het eten al best afgekoeld en de patat zat veel kleine harde patatjes tussen. Is iets minder goed dan alle keren hiervoor. Bestellen en bezorgen ging prima en op tijd.

Marike
9 april 2021

Mooi op de bestelde tijd de bestelling ontvangen. Eten was erg lekker.

Karin de Vries
8 april 2021

Heerlijk gegeten

Marty Hek
5 april 2021

In alle opzichten perfect gegeten vanavond. Strak op tijd, nog goed warm en alles in overvloed. Met z'n vijfen heerlijk genoten! Complimenten aan de koks en overig personeel

M. ter Horst
5 april 2021

Bestelling correct op tijd en goed warm afgeleverd. Bezorger was zeer vriendelijk en correct.

meijs
5 april 2021

helaas eerste bestelling niet ok sparibs waren droog en niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise haverkate
4 april 2021

Zeer goed eten warm en ook netjes op tijd bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Masja Schrage
4 april 2021

Alles was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
4 april 2021

Zoals de andere keren nog steeds voortreffelijk zowel in smaak als aflevering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
4 april 2021
M.Marsman
4 april 2021

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stuart
4 april 2021

Alles was warm, lekker en goed bereid. Complimenten......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
4 april 2021

Zoals altijd meer dan genoeg en de smaak was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
3 april 2021

Wij bestellen vaker bij de blauwe engel omdat ze heerlijke patat frites hebben, die ook goed knapperiig bezorgd wordt. Ook hebben ze keus in vegetarische gerechten. De shawarma was heerlijk, maar het paddestoelen menu was vreselijk. Ik werd al misselijk bij de eerste hap: taai en muf was het. Ik heb het uitgespuugd. Dit menu is geen aanrader.

Paul Rollman
2 april 2021

Top!

Irma
1 april 2021

Topkwaliteit! Super lekker gegeten.

Marcel
1 april 2021

Het was heerlijk, we hebben er als gezin erg van genoten. Ouderwets👍👍

Zusjes
1 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. Bezorging was supersnel.

Saskia
29 maart 2021

Het was heerlijk en super snel geleverd!!

Herman Hulsegge
29 maart 2021

Zoals altijd gewoon super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
29 maart 2021

Over het algemeen heb ik een goede ervaring bij de blauwe engel, maar deze keer viel het erg tegen. Het eten kwam een kwartier te vroeg (wij waren nog niet klaar om te eten) en de kroket was op sommige plekken nog bevroren. De hamburger was niet koud, maar ook zeker niet goed op temperatuur en de friet was klef, niet doorbakken en soms ook weer bijna koud. Ook zat hier heel veel meer zout dan normaal op. Al met al jammer, aangezien ik normaal zeer tevreden ben over dit eetcafé.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonissen
28 maart 2021

Perfect, zeer goede prijs kwaliteit verhouding ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
28 maart 2021

De biefstuk was niet erg warm, ff in de magnetron gedaan en smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
28 maart 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mentink
28 maart 2021

Het was heerlijk! Precies op tijd. Super, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten brummelhuis
27 maart 2021

Voor herhaling vatbaar

Marion Hooymans
27 maart 2021

Bestelling was op tijd klaar. De burgers en de patat waren heerlijk.

Paul R
25 maart 2021

Prima de luxe

Diana
25 maart 2021

Eten was lekker, alleen zat er erg veel dressing in de maaltijdsalade. Dat was erg jammer. De rest was erg lekker!

Sander
25 maart 2021

Maaltijd had alles in huis om fantastisch te zijn. Top kwaliteit spareribs, heerlijke halve krieltjes. Denk dat het fantastisch zou hebben gesmaakt toen het net klaar gemaakt was. Jammer dat het vervolgens geregenereerd (waarschijnlijk in een steamer) wordt bij bestelling. En dan ook nog eens verkeerd, waardoor de spareribs lauw waren en de aardappels uitgedroogd. Vers bereidt zou echt fantastisch zijn geweest, gemiste kans...

Sieljes
25 maart 2021

Het was erg lekker. Goed warm en op tijd bezorgd.

Wim Kuiper
24 maart 2021

Dit was voor mij de eerste keer dat ik bgesteld heb bij De Blauwe Engel. Een topervaring en dus voor herhaling vatbaar. Bestellen is simpel, kwaliteit van het eten een 9, bezorging idem en ook was het eten goed op temperatuur. Minpuntje: gaat niet om het bedrag maar 25 cent voor een Ideal betaling is volgens mij niet anno 2021

Anja
24 maart 2021

Was super lekker, was er op de aangegeven tijd, Prima zeker voor herhaling vatbaar

marco
23 maart 2021
marco
23 maart 2021

je eten op de grond neerzetten is niet netjes

J. Haas
23 maart 2021

Heerlijk gegeten van een keurig verzorgd en smakelijk gerecht, echt een aanrader om hier wat te bestellen !

Esther
23 maart 2021

Heerlijk gegeten. En bezorging was precies op tijd. Hoop gauw weer bij jullie op terras te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
22 maart 2021

Goed op temperatuur thuis bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was echt heerlijk! De porties waren prima. Met leuke (persoonlijke) boodschap op de papieren tas. Zeker een aanrader, we gaan hier nog eens bestellen (of daar eten zodra het weer kan).

Diana
22 maart 2021

Het was ontzettend lekker! Was erg netjes dat er gebeld werd dat het later kwam, maar dat was wat ons betreft niet nodig geweest. Het was maar 5 minuten later. Bij veel gerechten kun je alleen aardappels kiezen maar het zou handig zijn als je ook friet kan aanvinken. Maar wij hebben het aangegeven bij opmerkingen en het was prima aangepast hoor! Toptent! Hopelijk kunnen we snel weer op t terras bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Broeksema
21 maart 2021
Jelle
21 maart 2021

Snelle service en lekker gegeten.

Peter Brok
21 maart 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm en exact op tijd bezorgd. Prima!

Korten
21 maart 2021

Hemels lekker!

BT
20 maart 2021

Helemaal top, zoals altijd!

Jens
19 maart 2021

Top!

Bergman
18 maart 2021

Lekker eten, precies op tijd, top!

Herman
17 maart 2021

Super lekker!

Jos van het Bolscher
17 maart 2021
Wim
17 maart 2021

Had dit keer iets warmer mogen zijn, maar nog steeds gewoon lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
16 maart 2021

Ik vond de spareribs dit keer een beetje aan de droge kant. Maar verder was het perfect. En veel...

Yvonne
15 maart 2021

Geweldig! Heerlijk gegeten. Netjes op tijd! Super tevreden!

Familie
15 maart 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, op de spareribs had wat meer saus gemogen. Het was allemaal wel vrij zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
15 maart 2021

Lekker gegeten en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
14 maart 2021

Prima maaltijd, hoeveelheid prima, goed warm, alles afzonderlijk verpakt en iedere keer keurig op tijd bezorgd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
14 maart 2021

Het was weer heerlijk en mooi op tijd. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten brummelhuis
14 maart 2021

Perfect ,lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
14 maart 2021

Heerlijk eten. Goed op temperatuur. Keurige bezorging. Een aanrader.

BT
14 maart 2021

Eten super lekker zoals altijd, bezorging nagenoeg exact op het aangegeven moment. Wat wel verwarrend is af en toe, is dat het aanbod op de reguliere menukaart en de online kaart niet helemaal overeen komt, zoals de varkenshaas met brie, die konden we op de online kaart niet vinden en telefonische bereikbaarheid was op dat moment slecht. Maar samengevat, super tent, perfecte service, super lekker eten

Hanny Storm
13 maart 2021

Het was weer heerlijk en prima verzorgd !

Aarnink
13 maart 2021

Spareribs en verse patat waren heerlijk! De pasta carbonara was meer een pasta met een roomsaus en wat geraspte kaas. Helaas niet de carbonara zoals ik hem ken gemaakt van room en ei.

Herbert
13 maart 2021

Het eten was allemaal goed geregeld alleen de aardappels en patatjes mochten wel wat warmer😃

Melvin
13 maart 2021

3 spiezen besteld maar er maar 2 gekregen, ze waren wel erg lekker☺️

Herman Geuverink
13 maart 2021
Wouter van der Heide
12 maart 2021

Weer een geweldige thuis uit eten ervaring met de complimenten van De blauwe engel. Heerlijk eten voor een eerlijke prijs op tijd gebracht. Dank daar voor

Grobbe
11 maart 2021
Wendy
11 maart 2021

Snelle en vriendelijke levering. Goede kwaliteit.

Baert
11 maart 2021

Eten was niet meer goed warm, kwaliteit en bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
10 maart 2021

Het was weer heerlijk. Voor herhaling vatbaar

marco
9 maart 2021
...
7 maart 2021

Was snel geleverd, de gerechten waren goed warm. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronny
7 maart 2021

Eten was goed en het was op tijd bezorgd. Het enige minpuntje was dat ik pittige spareribs had besteld en de zoete heb gekregen (ook lekker!)

Wim
6 maart 2021

Top!

Els
4 maart 2021

Heerlijk gegeten, saté van de haas was heel mals en het eten was goed op temperatuur. Een aanrader👍

Jurgen
2 maart 2021

Was weer heerlijk!

Vera
1 maart 2021
RV
1 maart 2021

2 gerechten zijn niet bezorgd. Een ervan is na een telefoontje alsnog netjes nabezorgd. De ander hebben we te laat bedacht en maar laten zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabel ter haar
28 februari 2021

Bezorgen was prima, vrolijk, en zag er prima uit qua verpakking. Bezorger hield zich prima aan corona regels, en ik ook. Vlees nog f iets aangewarmd, we hadden 5 verschillende menu,s en alle borden waren leeg dus....voor herhaling. Alleen champignons hadden iets langer gebakken moeten worden. Verder was iedereen positief dus zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
28 februari 2021

Het was erg lekker en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Baartman-Schutten
28 februari 2021
Richard
28 februari 2021

Verassend lekker gegeten. Zeker een aanrader

marco
27 februari 2021

heerlijk gegeten, kwaliteit is 100x beter dan mcdo

Ria
27 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten 😋

Lageweg
26 februari 2021

Top! Netjes op tijd zoals en smaakt zeer goed team blauwe engel bedankt

Danielle
26 februari 2021
Ploni kooistra
26 februari 2021

Goed verpakt, lekker warm. Heerlijke saté en meer dan genoeg Aardappeltjes! Prima prijs product verhouding!

Diana Meijer
26 februari 2021
Andre
26 februari 2021

Eten exact op bestelde moment afgeleverd. Heel netjes. Nette porties. Nog lekker warm bij bezorging. Tussen bestellen en aflevering keurig op de hoogte gehouden per mail.

Bram
24 februari 2021

Snel & warm bezorgd, heerlijk gegeten!

Van der meer
24 februari 2021

Zoals elke keer, heerlijk eten en ern super snelle levering aan huis. Top!!!

Ays
24 februari 2021

Frietjes waren iets te ver doorgebakken en hamburgers waren te elastisch. Smaak was verder ok en bezorging was ook goed.

Jansen
24 februari 2021

Het was super lekker! Het eten was goed warm. De salade met biefstuk puntjes was heerlijk. De spare ribs mochten iets meer smaak hebben. Porties waren precies goed. Aardappeltjes waren ook heerlijk. Echte aanrader!!!!!

j de koning
23 februari 2021

eten was prima. dame aan de telefoon was heel vriendelijk, en de jongen van de bezorging ook. het enige wat niet vlekkeloos verliep was het eten zelf. aardappelen en frisdrank waren niet meegeleverd wat dus betekende dat dit na drie kwartier werd nabezorgd. en het onbedoeld een 2 gangen diner werd.

Stefan
22 februari 2021
Suus
22 februari 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit,op tijd bezorgd.

Koos
22 februari 2021

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd en het eten was nog lekker warm. Zo zijn we thuis "uit eten" geweest. Is voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiecher
22 februari 2021
Peter
22 februari 2021

Vandaag Spare ribs besteld, 1x zoet, 1x pittig, helaas was de pittigheid ver te zoeken, smaakte gewoon flauw was totaal niet lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Spit
21 februari 2021

Super heerlijk eten en optijd afgeleverd! Top service 👌👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hengelo
21 februari 2021

Was weer lekker en het eten was goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Dekker
20 februari 2021

Alles was heerlijk en warm. Keurige bezorging. Top geregeld 👍👍👍

Ingrid
20 februari 2021

Heerlijk eten en een hele vriendelijke bezorger .👍

Kristel
19 februari 2021

Heel snel bezorgd en heel goed warm ! Heerlijk gegeten. Zoals altijd bij blauwe engel is het goed met grote G l Prijs kwaliteit prima!!

Scholten
19 februari 2021
Crista
19 februari 2021

Lekker gegeten. Goed verzorgd. Kreeg netjes een mailtje dat de bestelling eraan kwam. Gebakken aardappeltjes was naar ons idee aan de zuinige kant voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kistemaker
18 februari 2021

T was heerlijk goed warm mals vlees bezorging mooi op tijd top

Michiel
18 februari 2021

Goed eten, op tijd bezorgt en opgegeten met een lach! Aanrader voor elke Hengeloer

Myra
17 februari 2021

Heel lekker en goed voorbereid. Heel tevreden. Alleen mag er wel iets minder zout op de frites en de aardappelen. Maar verder niets dan lof. Complimenten aan de chef.

Jacqueline
17 februari 2021

Was super lekker!!

Sjors Bunte
15 februari 2021

Heerlijk eten en alles perfect geleverd op afgesproken tijd! 👍

Stubbe
15 februari 2021

Bij de 2 bestelde menu's zaten geen gebakken aardappels maar patat. Het eten was eerder lauw dan warm. Tijdens het bestelproces had ik willen zien dat het 1 uur en 20 minuten zou gaan duren want dan had ik niet besteld. Nu kreeg ik die melding pas na bestelling en betaling. Het eten smaakte prima ondanks alles. De vorige keer waren we erg tevreden dus dit zijn tips

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orny Huiszoon
15 februari 2021

Het was net zoals iedere keer... heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linette
15 februari 2021

Het eten was lauw zo niet koud, terwijl we toch echt niet ver van jullie af wonen. Erg teleurstellend en ik zal dan ook niet weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit van Ommen
14 februari 2021

We hebben er van genoten. Het was heerlijk en precies op de afgesproken tijd. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
14 februari 2021
Marsman
14 februari 2021

Zo als altijd Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

casper de Jong
14 februari 2021

Het was eigenlijk net zo goed als in het restaurant. Wij waren zeer tevreden, mooie bijkomstigheid was dat het niet zo (te) zout was zoals veel andere eten bestelmogelijkheden maar gewoon goed op smaak!

Ronny Matena
13 februari 2021

Was weer prima eten voor fatsoenlijke prijs. Tot volgende keer.

  • <